Nyheder

CMAS *

Er den første del af din dykkeruddannelse, hvor du får en grundig gennemgang af dykkerfysik og love, som er gør det muligt overhoved at kunne trække vejret under vandet.
Kurset er et grundkursus hvor du lærer at dykke til max. 20 meter, og du lærer de basale regler omkring dykning. Efter fuldført kursus er du i stand til at tage vare på dig selv under dyk.

Når du har bestået grundkursus CMAS* får du dit certifikat herefter må du dykke sammen med en erfaren dykker og tage på dykkerrejse ud i verden.
Du vil ved medlemskab af Assens Dykkerklub og Dansk Sportsdykker Forbund være med i DSF gruppe forsikring som dækker ved dykker ulykker i hele verden.

Kursus strækker sig typisk over to til tre weekender - afhængig af hvor heldige vi er med vind og strøm - og tre teoriaftenen og en teorieksamen.

CMAS**

Videregående del af din dykker uddannelse her får du mere viden om dykker fysik og du lærer at dykke til 40 meter. Mange af de dyk, man kan tage i forbindelse med vrag dykning, vil foregå på 20 - 30 meters dybde. Men også på rejser vil mange dyk være på over 20 meter. Du vil blive mere erfaren og du vil kunne tage vare på dig selv og din makker under dykkerleder vejledning.

Kursus afholdes i forhold til antal uddannede og hvor langt du er nået i din dykning.

CMAS*** 

Det højeste niveau af sportsdykkercertifikat i CMAS-systemet.
 
Her lærer du at anvende alt relevant flaskedykkerudstyr sikkert og korrekt til dykning med dekompressionsstop på dybder over 35 meter. Du vil blive i stand til på sikker måde at planlægge, gennemføre og lede dykninger med en gruppe uddannede dykkere. 
 
Når der er interesserede gennemfører vi øvelserne i forbindelse med klubbens øvrige dykninger plus enkelte særligt tilrettelagte arrangementer. Forløbet aftales individuelt mellem elev(er) og instruktør.
 

Nitrox

 

Kursets formål er at kvalificere til dykning med oxygenberiget (22-40%) luft.

Deltagelse forudsætter at du som minimum har CMAS 1-stjernet dykkerbevis (eller tilsvarende) og en gyldig lægeattest.  

Nitrox er betegnelsen for oxygenberiget luft. For at dykke med nitrox skal du have en særlig nitroxuddannelse. Kurset er en CMAS-uddannelser under DSF.

Fordelene ved dykning med nitrox er mange, men blandt andet kan nævnes:

  • Øget bundtid (ND-grænse)
  • Kortere deko stop
  • Kortere overfladeinterval mellem dyk
  • Anvendelse som “Safe Air” med almindelige lufttabeller
  • Mindre dybderus
  • Mindre træthed efter dyk


Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer