Nyheder


Lokaler

Assens Dykkerklub har hjemme i Assens SøsportsCenter, som vi deler med Assens Roklub, Assens og Omegns Sportsfiskerforening, Fyns Windsurferklub og Assens Sejlklubs juniorafdeling.

Klublokaler

Vi råder over et lokale med fin udsigt over Lillebælt. Her er tekøkken, et hyggehjørne og borde og stole til undervisning, møder og klubaftener.

Desuden har vi en stor garage til vores både, kompressorrum, dykkergrej til undervisning og alt hvad en dykkerklub ellers har brug for.

Klubmedlemmer kan mod depositum få nøgle til Søsportscenteret med klublokalet og låsebrik til garagen. Låsesystemet til garagen er forsynet med logger, sådan at man kan se, hvilken låsebrik der på et givet tidspunkt har været brugt til at låse op. Nøgle og låsebrik kan bestilles i klubshoppen.

Fælleslokaler

I Søsportscenteret har vi adgang til fællesfaciliteterne: toiletter, omklædningsrum med bad og sauna og fitnessrum som alle klubmedlemmer kan benytte. Desuden er der et stort samlings-/festlokale og et køkken. Klubbens bestyrelse har adgang til festlokale og køkken, og medlemmerne kan leje dem til private formål, forudsat at de er ledige fra klubbernes brug til f.eks. generalforsamling og større klubarrangementer.


Fyldeanlæg

 I.D.E. kompressor TFI 15
med automatisk kondensudlufter, 250 liter/min
Årgang 2000

DiveGas 
til fyldning af nitrox op til 40% oxygen.
Årgang 2023

Luftbank 240L
Nitroxbank 240L

Klubbåde

 "Den store Rib"
Zodiac, 22 fod (7 meter lang) med 250 HK Evinrude (2-takt) motor
Årgang 2005, købt brugt i 2014

"Den lille Rib"
LodeStar, 14 fod (4 meter lang) med en 20 HK Mercury (4-takt) motor
Købt i 2019


Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer