Nyheder

Se her, hvordan du melder dig ind i Assens Dykkerklub

Vores medlemsregistrering og betalinger til klubben sker via hjemmesiden.
Først skal du oprette en profil. Klik her
 
Dernæst skal du betale kontingent: 
 
Under menupunktet "Kontingent" klikker du på den type medlemskab, du ønsker: Flaskedykker, Fridykker, Snorkler, Vandtilvænning eller Passiv. For Flaskedykker, Fridykker og Snorkler vil du automatisk blive ledt til betaling af DSF-medlemskab. Medlemskab af Dansk Sportsdykker Forbund er nemlig en forudsætning for at være aktivt medlem af Assens Dykkerklub.  
 
Klik på prisen. Hvis du ikke allerede har oprettet en profil og har logget på vil du blive bedt om at gøre det, dvs. oprette en profil og logge på ved hjælp af det brugernavn og password, du selv har valgt. Vær opmærksom på, at når profilen med personlige oplysninger er udfyldt, ledes du automatisk frem til betaling af kontingent og indmeldelsesgebyr med betalingskort.     
 
Hvis du skal være aktivt medlem, dvs. Flaskedykker, Fridykker eller Snorkler, skal du på den igen: vælg igen "Kontingent" og klik på den type medlemskab du ønsker, vælg og betal. Så der du på plads. 
 
Derefter sender du en email til klubbens kasserer - klik her - med oplysning om, at du har oprettet profil og lavet dine betalinger.  Kassereren sender et velkomstbrev til dig.
 
Først når du har betalt indmeldelsesgebyr og første kontingent og modtaget velkomstbrev, kan du betragte dig som medlem.
 
Det er en forudsætning for medlemskabet af Assens Dykkerklub, at du tilmelder dig betaling via Dankort eller andet betalingskort, som er godkendt af Assens Dykkerklub og Nets. Læs mere om betingelser for betaling på hjemmesiden.
 
Hvis du har spørgsmål i forbindelse med indmeldelsen, er du velkommen til at kontakte kassereren. Klik her
 
Har du generelle spørgsmål, inden du melder dig ind Så er du velkommen til at kontakte formanden. Klik her   
Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer