NyhederKlubmodul henter siden
Udplantning af Ålegræs
Tilmeldingsfrist er overskredet


Projekt Kysthjælper er et projekt under Dansk Sportsfisker Forening. Det er et frivilligt projekt hvor alle kan deltage. Den endelige tilmelding til deltagelse sker via dette link: Kysthjælper: Her kan du give en hånd i sommeren 2023 (sportsfiskeren.dk) og vælger Assens ;) 
Man er også velkommer til at dukke op på dagen og give en hånd med, men hvis man ikke har tilmeldt sig vil der ikke være en sandwich til frokost eller anden forplejning i løbet af dagen så derfor er det en rigtigt god ide at tilmelde sig enten den ene eller den anden dag eller begge hvis man har tid og lyst :) 

Det er med stor glæde og spænding at vi nu kan skrive ud til alle medlemmer af Assens Dykkerklub vedr. dette arrangement. Det er blevet en realitet da ansøgningen ved kystdirektoratet er blevet godkendt :) 

Mødested: ved shelterområdet ved jordbassinerne. indkørsel ved Melvej vedsiden af Royal Flyt. Dykkere køre tilbage til grejrummet og placerer alt udstyr i bådene. 

Møde tid: Kl 09.00 lørdag formiddag. Arrangement forventes at strække sig over to dage lørdagen og søndag. Man er også meget velkommen selvom man kun kan deltage i noget af tidsrummet.  

Forløb: Det vil starte med en fælles introduktion fra Kysthjælper projektet af arrangementet samt opstart af produktionen af ålegræs stiklinger mm.
Derefter køre et passende antal dykkere til dykkerklubben til klargøring og får bådene sat i vandet. 
Så sejles der om til området, hvor vi står for at få afmærket det efter gældende regler.
Yderlige detaljer uddeles på dagene.  

Generelt info: Ideelt set skal der udplantes ålegræs på dybder mellem 1,5-4 meters dybde. Gerne i fire forskellige zoner med hver deres dybde, så vi efterfølgende kan drage erfaring af hvor ålegræsset gror bedst.
- Selve udplantningen foregår i udlagte felter ved hjælp af en rund skabelon (ring), hvor der udplantes 20-21 styk planter rundt om ringen og 4-5 styk planter fordelt i ringen. Ringen tippes to gange og processen gentages, indtil det aftalte antal planter er opnået.
- Over weekenden er vores mål, at udplante ca. 4.000 styk ålegræs. fordelt på 4 zoner af hver 250m2 så totalt set vil vi komme til at dække ca 1000m2

Vi håber klubbens medlemmer syntes dette er et godt arrangement som i vil komme og støtte op om, ved at hjælpe til :)

Se video her 


Tilmeldte
7 /100
Tilmeldingsfrist
11.06.2023
Tidspunkt
10.06.2023 kl. 09.00 - 11.06.2023 kl. 15.00
Sted
Shelterplads ved jordbassiner
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'
Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer