Dykkertur til Norge 14/9 -> 17/9
Tidspunkt
15.09.2023 kl. 00.00 - 17.09.2023 kl. 24.00
Sted
Kristianssand, Norge
Beskrivelse

Tilmeldingsfrist er forlænget til 1/8    

Først og fremmest: klokkeslæt og pris er omtrentlige. Prisen er tæt på det rigtige, men det er svært at vide hvad omkostningerne til transport bliver inden vi ved hvor mange der deltager og hvor få biler vi kan klare os med. Endelig pris afregnes ved turens afslutning. Klokkeslæt aftales deltagerne imellem baseret på afgangstider for færge fra Hirtshals.

Dykning med udgangspunkt i Kristianssand byder på mange muligheder: vrag - natur, dybt - moderat, indenskærs - udenskærs, fra båd - fra land. Sigten er normalt meget bedre end i Lillebælt. Eneste minus er, at temperaturen er noget lavere end hos os. Klubben har tre gange tidligere haft ture til Kristianssand og nu er det tid igen.

Vi har kontakt til One Ocean, som arrangerer dyk for os fra deres båd, to dyk fredag og to dyk lørdag. Se mere om båden på One Oceans hjemmeside. Ind imellem og måske søndag formiddag vil der være mulighed for naturdyk fra land på egen hånd. Klubbens sidste ture var også i samarbejde med One Ocean.
 
Turleder: Ulla Lund og ellers blandt deltager
Transport: vi samler os i så få biler som muligt og deles om udgiften til brændstof og færge (inkluderet i prisen)
Indkvartering: i en eller to hytter eller lejligheder, arrangeret af One Ocean (inkluderet i prisen)
Forplejning: frokost fredag og lørdag er inkluderet i prisen for dyk. Morgenmad og aftenmad deles vi om - både indkøb, fremstilling og omkostning. 
Dyk: vrag og natur, i alt fire dyk fra båd og dyk fra land som der er energi til (inkluderet i prisen) 
Assens Dykkerklub